Stránka 2 z 2

Re: Kružítko

Napsal: pon 12.3.2012 23:52
od V.E.N.A.
stockholmik píše:než to vymysleli, tak se to stříhalo bez toho, tak proč se to nemůže stříhat dál jako do teď.
Může, proč by nemohlo? A proč bychom si taky nemohli zjednodušit život třeba tímto kružítkem :?: 8-)

Re: Kružítko

Napsal: stř 14.3.2012 21:29
od stockholmik
to máš pravdu, ale než to sešteluješ, můžeš jít spát :D :lol: ;)

Re: Kružítko

Napsal: sob 31.3.2012 12:45
od Michal Traj
http://www.tchibo.cz/Kreativni-zpracova ... .html?cs=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Kružítko

Napsal: ned 1.4.2012 6:34
od bh69
http://www.tchibo.cz/Presny-nuz-cutter-p400013229.html" onclick="window.open(this.href);return false;

myslite, ze to je pouzitelne misto bezneho skalpelu ? hlavne jak dlouho to asi vydrzi ostre, kdyz to nema vymenne cepelky ...

Re: Kružítko

Napsal: ned 1.4.2012 7:47
od Kuba78
keramicka cepel je taky podstatne tlustsi nez ocelova..

Re: Kružítko

Napsal: ned 1.4.2012 10:14
od bh69
jasne, urcite to neni na rezani silnejsi lepenky

Re: Kružítko

Napsal: ned 1.4.2012 11:48
od Kuba78
no, reknu ti to takto - nemam zkusenosti s keramickym skalpelem, ale mam doma par let keramicky kuchynsky noze. Ano, netupi se, to je super. Teoreticky po nich nezustava pachut oceli v nekterych krajenych potravinach, ale to sem spis bral jako marketing, nikdy sem to nepoznal. keramika je tvrdsi nez ocel, teoreticky muzes krajet houzevnatejsi materialy, prakticky v kuchynskem uziti je to jedno. A ted minusy - cepel je tlusta. pri krajeni rajcat nebo podobneho to neva, na chleba, salam, syr a tvrde veci je to citit. Na cepel musis davat pozor, muze se zlomit.

nevim, zkus to a poreferuj.

Re: Kružítko

Napsal: ned 1.4.2012 21:32
od jiri.k
je to jenom na velký průměry

Re: Kružítko

Napsal: úte 15.5.2012 16:33
od vystrihovanky.cz
stranky vyrobce tohoto zazraku: http://www.ntcutter.co.jp/menu.A.htm" onclick="window.open(this.href);return false;