Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
coltan
|
Zaslal: 28.7.2011 18:41 čt Předmět: Cerberus..... |
|
|
Zdar nazdar
Už nějakou dobu jsem sledoval zdejší dění a jelikož se mi už skoro povedlo dokončit tento pro mě snad nejhorší model co sem kdy dělal, tak se s vámi podělím o pár fotek z dokončení stavby......
V průběhu jsem bohužel ještě neměl foťák, takže nemůžu ukázat postupy Každopádně byly chvíle kdy jsem to chtěl vzdát a pak zase obráceně..... Pak jsem ho skoro zničil a musel dělat od poloviny znova..... prostě peklo...... takže bohužel neni dle mých představ a vidim to tak na 8/10 co se týče toho jak to má být.......
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiri.k

Založen: 7.2.2006 Příspěvky: 607 Bydliště: praha horní měcholupy
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
coltan
|
Zaslal: 28.7.2011 23:16 čt Předmět: |
|
|
Abych řek popravdě tak je to barvený, protože nevim jak se stalo, ale hlavy byly vytištěný tmavší než zbytek těla a vypadalo to blbě, takže sem to přebarvil matnou černou na plastový modely........ a jelikož mam celej vnitřek natřenej a posléze vylitej lepidlem, včetně špejlových výztuh, tak sem se nemusel bát že se mi to zbortí.......
To zborcení se mi totiž povedlo když sem to poprvý vylejval kvůli pevnosti (přece jenom je to strašně dutej model) a neodhad sem množství lepidla...... nemusim popisovat moje pocity když to začalo pracovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoskaM

|
Zaslal: 29.7.2011 6:33 pá Předmět: |
|
|
NO tak to je šílenost! a klobouk dolů _________________ Galerie: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filip M.

|
Zaslal: 29.7.2011 9:53 pá Předmět: |
|
|
Pěkný. Bál jsem se něco napsat, abych nepřišel o ruku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 29.7.2011 10:09 pá Předmět: |
|
|
Kruci, to je zubů
Dobře to vypadá, holt lakýrničina
Trochu škoda mi přijde těch ostrých ohybů. Kdyby z toho ty hrany takhle nelezly, vypadalo by to o kus líp. (a lepilo by se to samozřejmě o kus hůř ) _________________ Př_dst_v_v_st j_ d_l_ž_t_jš_ n_ž zn_l_st. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kiwiisek

|
Zaslal: 29.7.2011 11:14 pá Předmět: |
|
|
krása
ale podložku bude mít hezčí , že jo ? 
Naposledy upravil kiwiisek dne 29.7.2011 17:45 pá, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luk222

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
_RA_

|
Zaslal: 29.7.2011 18:14 pá Předmět: |
|
|
toho psika som kedysi chcel aj ja postavit, ale hrat sa na zubara sa mi nechcelo mas moj obdiv mne sa to velmi paci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coltan
|
Zaslal: 29.7.2011 22:50 pá Předmět: |
|
|
Děkuji za komplimenty každopádně mě se ty hrany i docela líbí, tože mam rád takový ty sci-fi, cyber tvary....... já sem to samozřejmě chtěl nabarvit jen bezbarvym matnym lakem abych zachoval origo barvy, ale bohužel tiskárna v copy centru udělala svoje a ty přechody vypadaly fakt blbě Takže jiná možnost skoro ani nebyla.....
No podložka...... žádná by bejt neměla..... ale vzhledem k těm výztuhám zevnitř a lepidlu který drží tvar bylo docela težký sladit aby všechny nohy dosedaly stejně fakt honička to doladit..... přece jenom to cvičí..... kdybych to dělal znova, tak spousta věcí dělam a řešim jinak, ale podruhý už bych si to fakt nedal...... jedna hlava my totiž zabrala cca 60-70 hodin .....
Ty zuby a pak to spojení čelistí je fakt hodinářská práce aby to nějak vypadalo a hlavně se to nepřetrhlo, tože tam působí spousta sil, napínanání papíru apod. ...... chtělo by dětský prstíky a ne moje lopaty
Každopádně nejhorší jsou ty hlavy a pak už je to mnohem příjemnější, tože vidíte jak to přibejvá...... ideální by to bylo vytisknout na A3 aby se člověk všude dostal prstama a ne jenom pinzetama....
Takže teď už to de facto zbývá jen dovylejt lepidlem, zalepit ocas a odříznout od podložky..... a to trvá taky dlouho, tože člověk to jeden den vyleje a pak čeká 3 dny něž to nějak vyschne.....
Příště si asi slepim rubikovo kostku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vody

|
Zaslal: 30.7.2011 18:50 so Předmět: |
|
|
Jako živej. Ty hlavy jsou luxusní  _________________ hotovo:
rozestaveno: Orenstein & Koppel Cn2t |