|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 4.11.2010 18:44 čt Předmět: Přednáška Tomáše Přibyla |
|
|
Včera proběhla v Muzeu Ploicie přednáška Tomáše Přibyla, které se zůčastnilo cca 15 lidí. Je to OBROVSKÁ škoda, protože během cca 1 a 3/4 hodiny jsem se dozvěděli tolik informací nádherně vyprávěných, že bych to z knih louskal měsíce.
Tomáš Přibyl svojí přednášku zvládnul bravurně a nezasvěcené hodně překvapil realitou oproti článkům v médiích.
Následný přesun do restaurace Kulový blesk, kde jsme z Tomáše tahali další a další informace byl to nejlepší zakončení setkání s ním.
Ba co víc, možná se io něco upeče.
Kdo nebyl, stráááášně PROHLOUPIL.  _________________ This is SPARTA !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
medium

|
Zaslal: 4.11.2010 19:03 čt Předmět: Re: Přednáška Tomáše Přibyla |
|
|
Tomys napsal: |
Kdo nebyl, stráááášně PROHLOUPIL.  |
Přesně tak jak píšeš. Čekal jsem že to bude dobrý, ale bylo to nad moje očekávání naprosto lahůdkový vyprávění . Tomáš Přibyl dokázal perfektně zaujmout a nadchnout pro věc. A navíc vše bylo propojeno v zajímavých souvislostech. Takže super akce a díky!!
Akorát mi teda nemusel ujet do "jak Tomys říká do tý pr... na severu" poslední bus.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hopi Anonymní
|
Zaslal: 4.11.2010 19:10 čt Předmět: |
|
|
Měli jste tam hodit kameru a streamovat do světa. Třeba by to sledovalo 16 lidí místo 15  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 4.11.2010 19:17 čt Předmět: |
|
|
A o tom to je. Lidé jsou LÍNÍ a radši by vše sledovali doma na počítači.  _________________ This is SPARTA !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Bitter
|
Zaslal: 4.11.2010 20:02 čt Předmět: |
|
|
Jo, v Praze je blaze
Kdybych nemusel chodit do zaměstnání a měl to za rohem, tak jsem tam pečenej - vařenej
Někdy těm Vokurkám z Prahy a okolí i něco závidím, u nás chcípnul kapr  _________________ Čum sem, čum tam. Já taky čumím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yvan

|
Zaslal: 5.11.2010 0:11 pá Předmět: |
|
|
Netvrdím, že bych přijel, přecejenom to nemám uplně za rohem, ale pozoruju jev, který se mi stává dosti často u akcí různého typu.
Totiž, je pěkné, že to bylo skvělé, zajímavé a kdo nepřišel může po právu litovat, ale nebylo by lépe spíš informovat, že něco bude než že něco bylo
Vím, propagace není snadná věc a nikdy se nedostane ke všem, které by ta daná věc zajímala, ale pak třeba slyším v televizi reportáž, jak něco z oblasti mého zájmu (aktivního, čili sleduju zdroje, které by o tom mohly informovat) bylo pár kilometrů ode mně, bylo to naprosto nepopsatelně úžasné a na konci si spolupořadatel nezapomene postěžovat, že účast čekal větší. Samozřejmě nemusím být všude a existence na tom nestojí/nepadá, ale něco neklaplo jak mohlo. Ano, mohl bych si to najít a včas se připravit, ale nejsem vědma, takže nevím, že mám něco hledat, ani že bych měl hledat, jestli mám hledat, jestli nemám něco hledat.
Pointa: Nevšiml sem si upozornění na budoucí akci tady na fóru (bylo-li jaké), zatímco sem si přečetl, že můžu litovat, že sem někde nebyl. Navrhuju do budoucna vyměnit typ "konalo se včera" na "za pár dní se bude konat". Teda bude-li o tom někdo vědět předem a ne až potom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hopi Anonymní
|
Zaslal: 5.11.2010 0:26 pá Předmět: |
|
|
Pozvánka tu byla. Ale ne zvlášť na tuto akci, ale v rámci téma Papírová fantazie. Mohla by být víc vidět, ale zase tu není možno spamovat kvůli každé akci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Standa F. Administrátor

|
Zaslal: 5.11.2010 10:03 pá Předmět: |
|
|
Yvane, hezky jsi to rozebral (naše češtinářka takovým projevům říkávala slovní průjem - nic ve zlém ) - máme tady sekci, která tak nějak z principu pozývá na akce budoucí: Kalendář akcí.
Pozvánka tam samozřejmě je - fakt je, že je trošku zašitá v rámci hlavní výstavní akce - holt tam člověk musel kliknout - možná to mohlo být vyvěšeno zvlášť ...
http://www.papirovemodelarstvi.cz/forum/viewtopic.php?p=105408#105408
Sám jsem tam nebyl - pod nátlakem jsem dal přednost jiné skvělé přednášce - profesorů na gymnáziu, které se říká třídní schůzka ... . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bernie Administrátor

Založen: 7.2.2006 Příspěvky: 1521 Bydliště: Viničné Šumice - Brno Venkov
|
Zaslal: 5.11.2010 12:33 pá Předmět: |
|
|
Standa F. napsal: |
Sám jsem tam nebyl - pod nátlakem jsem dal přednost jiné skvělé přednášce - profesorů na gymnáziu, které se říká třídní schůzka ... . |
Neúčastníci muzejní akce mohou jen litovat, zatímco účastník gymnazijní akce své účastilituje. Sorry tak to vyznělo  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yvan

|
Zaslal: 5.11.2010 12:34 pá Předmět: |
|
|
Neberu to zle Pointa je myšlena všeobecně. Místní poměry jsou výborné.
Zašitá je. A to bych řekl, že sem to četl. Ale tak budiž to pro všechny strany ponaučením do budoucna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 5.11.2010 14:04 pá Předmět: |
|
|
První upozorněni na přednášku bylo už 29.9. A navíc byla stejna pozvánka v sekci Sci-Fi.
Jelikož šlo o doprovodnou akci k výstavě Papirová Fantazie, nevidím důvod kvůli tomu zakládat nové téma.
Upozorněni na akci měl i Tomas Přibyl na svém blogu www.kosmonaut.cz a bylo vyvěšeno na stránkach Muzea Policie.
 _________________ This is SPARTA !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|