|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 8.2.2009 21:57 ne Předmět: |
|
|
Ja by som chcel za prve podakovat za prve miesto. Nesmierne si to cenim (o to viac, ze mladsi brat ma doma kopec podobnych oceneni...takze uz si mozem vyskakovat aj ja ), je to pre mna velka pocta na jednej strane, na druhej je to velky zavazok do buducna. Dalsie modely musia byt minimalne tak dobre!
No a za druhe chcem pogratulovat Vojtovi k jeho cene sympatii. Model je to nadherny a som rad, ze som videl vsetky tri modely po kope. Snad sa s Vojtom stretneme nabuduce. A tiez gratulujem k cene od DF, o to viac, ze bola udelena za stavbu dread-a.
Dakujem Honzovi a Tomysovi za skvely Alienspapercraft Cup, velmi som si to uzil (aj ked iba kratko). _________________ Rozpracované:
•Warhammer 40k JetBike (vlastná tvorba) / Fotky
Hotové:
•WipeOut - EXO, Puma 1, Icaras, Feisar (Aliens Papercraft)
•Warhammer 40k Dreadnought MkV (vlastná tvorba) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 9.2.2009 16:26 po Předmět: |
|
|
´KUJU
Teda jednak inženýrovi za dost dobrej model, druhak za ty ceny, to nemuselo bejt Dost velká radost byla už to stavět.
Taky Ď Tomysovi za akci Dropship do Brna. BTW pošli sem tu fotku s měřítkem ze čtvrtka, když jsi s tím tak vyhrožoval  _________________
Tlačítko Hledat - Váš přítel nejvěrnější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Esy

|
Zaslal: 9.2.2009 16:43 po Předmět: |
|
|
tak jeste i ja dodatecne gratuluji :]] oba dva modely byly uzasny ;] o miniboxu nemluvim... :] a jak jsme se s spendlikem bavili uz se tesim az ho budu moct komplet 3x zvetsit
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tata Moderátor

|
Zaslal: 9.2.2009 20:08 po Předmět: |
|
|
Takže taky bych něco rád napsal Není to žádný tleskač protože jak se říká dobré zboží se prodává samo Nicméně musím smeknout před Ing.Spendlíkem a jeho vinikající prací která k tomu všemu je FREE a jetště navíc v dalobyseříct okrajové Sci-fi sekci . Z tohoto modelu byli paf i vinakající lepiči pro které je tato sekce TABU .Jsem rád že jsem mohl spolu s Honzou a Tomášem přidělit hávní cenu Alien poháru zrovna tomuto kousku Klobouk dolů i před Vojtou Č. který svou stavbou pomohl k vychytaní občasných "much" a taky gratulace k Titulu Model sympatie kde získal jasně nejvíc hlasů
PS: myslím že o tomto modelu ještě uslyšíme  _________________ Nikdo učený z nebe nespadl
V plánu: Hodně věcí ale času málo... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 9.2.2009 22:40 po Předmět: |
|
|
Este raz dakujem vsetkym! Nesmierne si to cenim. Dread bol, je a bude pre mna srdcovou zalezitostou. Snad je to na tom modely aj vidiet.
Navyse sa, na zaklade Vasich reakcii a ohlasov, stal tento model pre mna urcitym benchmarkom, kriteriom pre dalsie modely, ktore mam v plane vytvorit.
No ale spat k papieru. Co sa momentalne deje so samotnym modelom?
V Brne a aj tu na fore sa ludia pytaju, ci bude volne k stiahnutiu. Odpoved je jasna. Samozrejme, ze ano. Momentalne sa teda davaju dokopy vsetky casti, prechadzam si v pamati co vsetko musim este upravit a pozorne studujem toto vlakno (ci som nahodou na nieco nezabudol). Nezda sa to, ale je to naozaj velmi zdlhave. Plus mam v plane este Dread-a "dovybavit" mensimi estetickymi upravami (znacky, ornamenty...), ktore budu ako samostatny harok vystrihovacky. Moj dalsi prispevok uz bude dufam s linkom, kde bude cely model umiestneny.
PS: Dread + plamenometom = pekelna kombinacia
PS2: Esy - ked sme sa o tom bavili tak som to tiez tvrdil a tvrdim to aj teraz - pri trojnasobnom zvacseni to uz bude kus nabytku. Drzim palce!!! _________________ Rozpracované:
Hotové:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lubm
|
Zaslal: 9.2.2009 23:04 po Předmět: |
|
|
Připojuji se ke gratulantům.
Když vidím, jaký měl tento model úspěch v Brně, tak mě hřeje, že jsem se do něj také pustil.
Musím potvrdit, že se opravdu dobře lepí a je až pro mě neuvěřitelné, jak různé díly k sobě pasují (nemyslím to jako pochlebování, ale jako prosté konstatování faktu). Myslím, že tam žádné problémy nejsou (nyní lepím AssaultCannon - akorát sbírám duševní síly na nábojový pás) a pokud se něco vyskytlo, tak to bylo díky mojim rukám.
Jediné v čem občas tápu jsou návodné kresby. Je jich sice dost, ale občas mi dělá problémy vymyslet, jak to má být. Na druhou stranu mi ale v těhle chvílích pomáhá hromada fotek Pana Inženýra a Mistra Vojty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 16.2.2009 22:45 po Předmět: |
|
|
Slubil som, ze najblizsi prispevok bude uz s linkom na upload celeho robota. Musim Vas sklamat, zatial sa tak nedeje.
Preco teda pisem?
Dnes je presne rok, ked som od brata dostal na narodeniny plastikoveho dreadnought-a. Je pravda, ze uz predtym som sa pokusal vytvorit dread-a pomocou obrazkov z internetu a z roznych dalsich podkladov. Prvy realny zaklad pre tvorbu papieroveho modelu vsak vznikol az po tomto dni. Mozem teda s hrdostou prehlasit, ze moj (nas) robotik ma uz jeden rok. Este sice nevyrastol do uplnej krasy (nejake tie drobnosti este dokoncim), ale verim, ze sa Vam paci!!!
A slubujem, ze dalsi prispevok uz s linkom (bude to ale trosku trvat).
Padla tu otazka co bude dalej? Tu je jedna z moznosti...
 _________________ Rozpracované:
Hotové:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pawell

|
Zaslal: 17.2.2009 9:00 út Předmět: |
|
|
| Ing. Spendlik napsal: | | V Brne a aj tu na fore sa ludia pytaju, ci bude volne k stiahnutiu. Odpoved je jasna. Samozrejme, ze ano. |
A co na to copyright Games Workshopu? Nechci strasit, ale panove jsou na to trochu haklivi - viz treba kauza s pocinem Damnatus... _________________ P.
(\__/) zZZzzZZzzZZZZ
(='.'=)
(")_(") |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 17.2.2009 9:08 út Předmět: |
|
|
Pisal som priamo do Games Workshop, zial bez odpovede. Pokusim sa este raz, uz som na to bol upozorneny, takze viem ze moze byt problem.
Je to podobne ako s dalsimi modelmi napr. Star Wars, Star Trek...ide len o to, ako na to pozeraju ludia z danych spolocnosti. _________________ Rozpracované:
Hotové:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peetee
Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 115 Bydliště: Odry, Moravskoslezský kraj
|
Zaslal: 17.2.2009 12:14 út Předmět: |
|
|
Tak držím palce ať jsou v pohodě, nebudou mít nic proti a vezmou to jako skvělou reklamu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 17.2.2009 16:49 út Předmět: |
|
|
Pokud bude model free, tak bych se toho nebal. Leda ze by se nasel nejaky rypal, ktery to tu bude rozebirat a nakonec napise nekam dopis. To by potom nemohli byt ani Rukrovanky. Takze to nereste a budte radi ze inženyr ma chut stavet dal. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 17.2.2009 17:23 út Předmět: |
|
|
Vida, vida.
Já si myslím, že Games Workshop o svý peníze nepřijde, protože než to lepit v origo měřítku, to si to radši koupím. Vím, o čem mluvím.
Jinak odkaz na kompletní model je poslední, co v tomhle vlákně chybí, než bude experimentálně zmodrofikováno. Bude to zejména na mně a Ing. Spendlikovi a jsem připraven na to, že se bude snášet kritika ze všech stran. Od členů fóra, háklivých na své hodnotné příspěvky, i od modrých, kteří sice nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou
Drobná statistická vložka - jsem si tohle téma komplet vytisknul a dělal si v tom redakci na papíře, abych měl přehled - má to přes 70 tiskových stránek (ekology upozorňuju, že jsem tiskl 6 stránek na 1 a oboustranně, takže zas takovej štos toho nebyl). Tak polovina, spíš dvě třetiny jsou naprosto irelevantní. Teď přemýšlím, co vyvedu s tím zbytkem...
Jediný, koho by mohla víc mrzet purifikace vlákna, bude lubm, který by mohl konečně dát někam nějakou fotku a za tím účelem si bude muset založit nový píseček (nebo mu ho založím, to se ještě zvládne).
Nicméně kdy se k tomu dostanu, protože to ani s papírovou přípravou nebude práce na 5 minut, je lehce ve hvězdách...  _________________
Tlačítko Hledat - Váš přítel nejvěrnější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pawell

|
Zaslal: 18.2.2009 9:02 st Předmět: |
|
|
| Tomys napsal: | | Pokud bude model free, tak bych se toho nebal. Leda ze by se nasel nejaky rypal, ktery to tu bude rozebirat a nakonec napise nekam dopis. To by potom nemohli byt ani Rukrovanky. Takze to nereste a budte radi ze inženyr ma chut stavet dal. |
Tomys, o tom to ale proboha neni... _________________ P.
(\__/) zZZzzZZzzZZZZ
(='.'=)
(")_(") |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
57townsman
|
Zaslal: 21.2.2009 1:04 so Předmět: |
|
|
Ing. Spendlik,
To je úžasný model. Ďakujeme vám za zdieľanie ju.
Mohli by ste mi prosím re-upload powerfist a flamer?
Steve |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
parkourista
|
Zaslal: 21.2.2009 11:45 so Předmět: |
|
|
neboj..coskoro sem Ing.Spendlik prida cely model v jednom archive.. ja sa uz tiez neviem dockat..  _________________ hotovo:
Pekný deň MATEJ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|