|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 21.4.2008 20:07 po Předmět: |
|
|
Po dlhom case "mensi" pokrok
Doplnil som k noham "pancierovanie" a prilepil konecne chodidla.
Zacal som pracovat na prvej zbrani a to konkretne laserovom kanone. Chyba este zopar detailov ale na 80% hotovy pravy laser.
Po osadeni na samotneho robota (spolu s lavym kanonom - oba nasadene na sucho) som dosiel k nazoru ze 180g papier nevydrzi vsetko Robot sa pod vahou kanonov naklana dopredu. Tento jav je sposobeny konstrukciou a prilepenim noh k chodidlam...jedine riesenie ktore ma napada je zatazit zadnu cast. Ale to sa stane az potom ked si vyberiem aku konkretnu vyzbroj bude dread mat.
Posledna fotka zachytava navstevu CloneTroopera, ktory prisiel dohliadat na postupujuce prace
Nateraz vsetko, prace postupuju dalej...vrham sa na modelovanie a nasledne rozkladanie "ruky".
PS: slubujem ze sa naucim fotit  _________________ Rozpracované:
•Warhammer 40k JetBike (vlastná tvorba) / Fotky
Hotové:
•WipeOut - EXO, Puma 1, Icaras, Feisar (Aliens Papercraft)
•Warhammer 40k Dreadnought MkV (vlastná tvorba) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 18.5.2008 20:21 ne Předmět: |
|
|
Trochu som pokrocil....
Laser Cannon, AutoCannon a PowerFist takmer hotove....
Moje beta stavba sa priblizuje koncu....
Moja trochu naivna otazka: Mal by niekto o tento model zaujem keby bol free? _________________ Rozpracované:
Hotové:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 18.5.2008 20:33 ne Předmět: |
|
|
Já se hlásím!
I když WH nehraju, tohle se mi hodně líbí a rád bych si to střihnul. _________________
Tlačítko Hledat - Váš přítel nejvěrnější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tata Moderátor

|
Zaslal: 19.5.2008 7:55 po Předmět: |
|
|
já taky beru a určitě slepím  _________________ Nikdo učený z nebe nespadl
V plánu: Hodně věcí ale času málo... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ne4um

|
Zaslal: 19.5.2008 8:32 po Předmět: |
|
|
zájem by určitě byl, zatím to vypadá parádně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pawell

|
Zaslal: 19.5.2008 9:55 po Předmět: |
|
|
na muj vkus je to moc veliky
nicmene vypada to dobre, s pochvalou se pridavam... _________________ P.
(\__/) zZZzzZZzzZZZZ
(='.'=)
(")_(") |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 19.5.2008 15:07 po Předmět: |
|
|
No pěkně jsi si se s tím popasoval. Veliká gratulace. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Radek Bitter
|
Zaslal: 20.5.2008 14:30 út Předmět: |
|
|
Moc pěkná potvora.
Pokud bude, jdu do něj. _________________ Čum sem, čum tam. Já taky čumím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JakubK

|
Zaslal: 20.5.2008 14:47 út Předmět: |
|
|
Jestli tohle najde synátor, tak jsem další zájemce  _________________ Po dvaceti letech zpět... snad to vydrží |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jozkin Moderátor

|
Zaslal: 20.5.2008 20:18 út Předmět: |
|
|
Tiez sa hlasim k zaujemcom, zial tiez hlasim obsolutny nedostatok casu  _________________
... normálne je vlastniť (viac) originál(ov)
Lepím preto, že ma to baví, tak ako ma to baví a to, čo sa mi páči. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 20.5.2008 21:19 út Předmět: |
|
|
Dakujem vsetkym za zaujem a za reakcie. Velmi si to cenim. Asi kazdy kto dostal co i len jednu pochvalu tu na fore dobre vie ako to cloveka nakopne a posuva dalej. Velka vdaka!
No a usil som si na seba bic vidim ze to budu dalsie hodiny prace plne skladania jednotlivych dielov na A4, model som staval krok po kroku, bez akehokolvek cislovania a navodu. Zial podobne ako jozkin, hlasim sice velku chut sa do toho pustit ale tiez aj nedostatok casu. Nevadi, myslim ze ked som svoj prvy model dotiahol az do takehoto stadia bolo by blbe to teraz tlacit pred sebou. Takze s podobnou vervou akou som ho staval ho idem davat do normalnej, zrozumitelnej a tlacitelnej formy.
Jedna velmi dolezita otazka: Model je stavany takmer cely na tupo (myslim ze som pouzil dokopy tri chlopne). Preto sa pytam ci mam do modelu nacrtnut aj chlopne?
Druha velmi dolezita otazka (a asi hlavne pre zasvatenych): Aka kamuflaz? Blood Angels? Ultramarines? Space Wolves? Urcite bude k dispozicii cisto biely model, pretoze by som si rad postavil este jedneho a nastriekal airbrushom (teda s pistolou sa bude hrat brat, ja ho budem iba dirigovat). Mam mensie skusenosti s Illustratorom a Photoshopom takze pri vytvarani kamo si aspon precvicim techniku.
Po vymodelovani Rocket Launcher-u (75% hotove) a malych veci typu vystrelovac dymovnic a reflektor sa pustam do toho.
Drzte palce!!! _________________ Rozpracované:
Hotové:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jozkin Moderátor

|
Zaslal: 20.5.2008 23:02 út Předmět: |
|
|
Prosim nekamenujte ma, ale pprihovoril by som sa za chlopne , ale prisposobim sa vacsine  _________________
... normálne je vlastniť (viac) originál(ov)
Lepím preto, že ma to baví, tak ako ma to baví a to, čo sa mi páči. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vojta Č. Moderátor

|
Zaslal: 21.5.2008 7:59 st Předmět: |
|
|
Chlopně či ne-chlopně, toť otázka. Zase to vypadá, že je tam spousta hran, kde přikreslit chlopeň není takový problém, teď myslím i to, že to není problém pro modeláře. Takže jak chceš, my se přizpůsobíme. Nic horšího, než příležitostné proklínání, tě asi nečeká
A jen jsem se tak kouknul po těch chapterech a nejvíc to asi vypadá jako ten Ultra Marines, ne? Viz http://www.minivault.com/UltraDread.htm Pak jsem našel ještě pěknýho od Blood Ravens http://www.minivault.com/BloodRavenDread.htm , a pak je tam ještě pár těchhle zombie potvor, který vypadaj malinko jinak. Ale ve finále je volba tvá. U mně jsou UltraMarines dobrý.
Už jsem psal, že se docela těším? _________________
Tlačítko Hledat - Váš přítel nejvěrnější  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JakubK

|
Zaslal: 21.5.2008 8:18 st Předmět: |
|
|
Modrá je dobrá
A jestli chlopně, nebo ne je mi nějak jedno. Kde nejsou a potřebuji je, tak si je domaluji, stejně jako u té potvory co teď stavím, teda co na ní budu pokračovat hned jak domodeluji pár sádrokartonů na půdě . Pokud budou namalované, bude to pohodlnější
Každopádně je to moc parádní práce a zavidím tvoji šikovnost. _________________ Po dvaceti letech zpět... snad to vydrží |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ing. Spendlik

|
Zaslal: 22.5.2008 20:26 čt Předmět: |
|
|
Beriem Vase odporucania na vedomie.
Okrem bielej verzie v pdf a tiez asi v bmp (ak by mal niekto chut urobit vlastne kamo) sa pokusim stvorit aj Ultramarines.
Model bude s chlopnami, snad sa mi to podari dat do nejakej solidnej formy.
Prosim, budte trpezlivi, nemam velmi vela volneho casu. Samotny dreadnought sa zrodil preto tak rychlo (relativne rychlo) lebo som bol asi dva tyzdne doma s podozrenim na mononukleozu
Tento vikend by som rad upravil do normalnej podoby trup. O priebehu budem informovat.
Pre mna este jedna dobra sprava. Z krajiny, v ktorej vzdy o piatej zavladne čajový ošiaľ, by sa mi do mojich ruk mal konecne dostat Dreadnought Mk IV. Uvidim co sa s tym bude dat robit  _________________ Rozpracované:
Hotové:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|