Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
11111
Založen: 14.2.2006 Příspěvky: 155 Bydliště: Šumperk, trvalé Opava
|
Zaslal: 14.2.2007 15:20 st Předmět: |
|
|
Z jistého pohledu arch. Vyškovského chápu. Odměna za publikování modelu je všeobecně nízká, a to nejen v ABC, a reedicemi se vynaložené úsilí částečně lépe kompenzuje. Nicméně stačilo by formou malé úpravy a jiné grafiky model upravit a stal by se atraktivnější pro sběratele modelů a nedalo by se říci zase stejný model. Zvláště u takového jednoduchého a tvarově i graficky "svobodného" modelu díky neexistující předloze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knox Moderátor

|
Zaslal: 14.2.2007 22:47 st Předmět: Knox |
|
|
hele a staci..vzdyt sem vam tu vsechno co tu bylo psano uz rikal.....a nezlobte nebo nebudou fotky Lichnice  _________________ Mám praguelsův syndrom
Protože: Dobře slepený model, chce svůj čas....
...A jsem proti všemu, co je proti něčemu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BiG PiG

|
Zaslal: 18.2.2007 0:06 ne Předmět: Kestřany |
|
|
Model tvrzí v Kestřanech si neobjednala žádná obec a to ani před volbami ani po nich. Vznik modelu jsem inicioval já, až poté bylo zahájeno jednání s vlastníky objektů (aby bylo co jim nabídnout), které bohužel doposud nebylo uzavřeno. Objekty nevlastní družstvo, či co tu bylo zmíněno (sorry, Jožine ). Družstvo dnes již jen vlastní a laskavě mi zapůjčilo dokumentaci k objektům včetně plánů na rekonstrukci. Všechny objekty (včetně zámku) mají soukromé majitele. Proto tedy pozor při případné návštěvě objektů - vstupujete na soukromý pozemek a to nejen při vstupu do interiérů. Pokud by byl zájem nějaké větší skupiny, majitelé určitě vyjdou vstříc - jsou to nadšenci a ne zlatokopové (zlato se rýžuje v srpnu o 1 km vedle na Otavě - hnedka vedle kaple sv. Kříže).
Více o tvrzích Kestřany:
http://www.papermodel.cz/papermodel/modely/ERKOtyp/not_edited/Kestrany.htm
MiG |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knox Moderátor

|
Zaslal: 18.2.2007 14:37 ne Předmět: Thanks |
|
|
díky Míro.konečně to tu někdo napsal správně.Mládí je mladí vid:) ?Také bych si přal aby je uz vydali...tak hodně zdaru... _________________ Mám praguelsův syndrom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knox Moderátor

|
Zaslal: 26.2.2007 16:44 po Předmět: Lichnice |
|
|
Lichnice..moc pekna vec...neco mezi tocnikem a malym ci velkym rom.hradem. Velikost zhruba jako Pernstejn od mistra...rozsahlost cca 19 stran...krasa....krasa krasa...
Priblizna doba vydani je podzim 2007...boze at uz je zas zima a ja muzu doma patlat...
Take se budou dobre delat okolni ¨vlastni tereny¨
Samotny hrad stoji na kopecku(ne v Africe)  _________________ Mám praguelsův syndrom
|
Návrat nahoru |
|
 |
stop_r

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 439 Bydliště: Prievidza, Slovensko
|
Zaslal: 11.2.2011 23:40 pá Předmět: |
|
|
Tiez ma prekvapili Kestrany... to som tiez nikde nevidel.. kokos na to ako sa zaujmam o pana Vyskovskeho sa az cudujem ze som o tomto narozdiel od Lichnic ani nepocul... _________________ www.vauu.eu
Človek je hodný slova umelec keď ho začnú vykrádať, napodobňovať a kopírovať.
Naposledy upravil stop_r dne 13.2.2011 16:04 ne, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jmaky
Založen: 17.7.2008 Příspěvky: 20 Bydliště: Senomaty okr. Rakovník
|
Zaslal: 13.2.2011 11:07 ne Předmět: spánek |
|
|
hmm na to kolik toho asi pan Vyškovský stihl za poslední roky
udělat je tady jako v černém lese... ticho
snad rok 2011 nebude tak smutný jako 2010.
Příspěvek Romana "spidi":
Dnes jsem se svezl v Ústí v nové lanovce a na co jsem nenarazil. Hned na první pohled jsem poznal, ze které dílny modýlek vzešel. Cena modelu je 50,-
Bohužel v současné době nejsem majitelem foťáku tak jako náhled musí stačit fotky z mobilu.

_________________ Henri Em |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cashpick

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
j_pajdla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoK Moderátor

|
Zaslal: 9.12.2011 0:43 pá Předmět: novinky v dohlednu |
|
|
A já něco vím a já vám to nepovím. Tedy neé teď. Kdo chce, může hádat. Kdo si počká do pondělka (možná už jen do soboty) bude valit bulvy. Nechi to zakřiknot ale, pokud všechno naplánované klapne, bude to mazec, co jsme ještě nezažili. Juchů juchuchůůůů!!!  _________________ Koupím hrob na Slavíně.
PS.Nespěchá!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Melchior
|
Zaslal: 9.12.2011 8:20 pá Předmět: |
|
|
Tak už nááás nenapíneeej )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jagersky

|
Zaslal: 9.12.2011 10:44 pá Předmět: Novinky od ERKOtypu |
|
|
Že by Lichnice??! ) To by bol super naj darček pod stromček!! Je fakt, že ERKOtyp za posledný rok (od radnice v Rychnově) nevydal nič podstatného (ak nepočítam lanovku Větruši a rozhladňu Blaník), takže by to bol super návrat. Ešte by to čisto teoreticky mohla byť reedícia Rožmberku a Romantického hradu, to by tiež určite potešilo nielen mňa. Držme si palce... _________________ Maroš |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavlik99
|
Zaslal: 9.12.2011 14:00 pá Předmět: |
|
|
Já bych se spíše snažil vytušit novou edici Pražského hradu, ale kdoví ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stop_r

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 439 Bydliště: Prievidza, Slovensko
|
Zaslal: 9.12.2011 14:32 pá Předmět: |
|
|
A mozno Lichnice, prazsky hrad, nejaka novinka a ako bonus reedicia spominanych hradov..  _________________ www.vauu.eu
Človek je hodný slova umelec keď ho začnú vykrádať, napodobňovať a kopírovať. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mikuláš

|
Zaslal: 9.12.2011 19:56 pá Předmět: |
|
|
Kdepak, bude to VPR neboli Vesnická památková rezervace, která konečně zpracuje celou obec Třebíz (včetně motorestu a ZD) a naváže na dobře známý Cifkův statek.  _________________ Význam zkratky ČD? Čekej dobrodružství! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|