|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
odpor
|
Zaslal: 10.12.2011 17:12 so Předmět: Architektúra |
|
|
...tak mal by som asi par otazok. Chcelby som sam sa spitat, ci niekto z Vas ma skusenosti s architektúrou. Mam na mysli od nakresov az po samostatnu stavbu modelu vsetko. Osobne sa my pacia klasicke modely Ludovej architektúry od Richarda Vyskovskeho, ktore vychadzali v ABC.(v tom starom dobrom abc, nie v tomto ...), lebo teraz to zohant, tak to ho je ako safranu. Co na to: original vykresy s rozmermy, alebo staci len fotodokumentacia prpipadne len obrazky z internetu, co ma byt na modely a co uz nemusi. Ako vytvarate model na PC v programu, alebo sa najdu v tejto nanotechnologickej dobe aj ludia kt., nie je cudzia ceruzka (verzatilka), pravitko, guma, pripadne pauzak, perká. Ja som nejak neprisiel na chut tym PC programom a osobne si mysli, ze na domceky by my stacila aj ta ceruzka, len neviem ako to bude s texturama, lebo nie som az taky dobry maliar , ale to je bokom. Hlavne my ide o to ako to vytvorit tak aby sa to dalo zlepit. Viem ze nie je na to univerzalni navod typu Krok 1: ..., Krok 2: ..., Krok 3: ..., ... hopla a model je zlepeny. Urcite nechcem vyrabat katedrali, hrady, ... Ak by sa niekto nasiel , kto je tiez nastaveny na takej to istej vlne budem mu vdacny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|