Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pipiroha

|
Zaslal: 3.10.2011 14:50 po Předmět: |
|
|
Vrabčák napsal: |
"samohybná kolová houfnice" |
Autor chtěl asi říct to že není pásová...  _________________ Fantazii se meze nekladou...
Hotovo: VV 100, Zetor 7745, Citroen Jumpy 3x
Ve stavbě: The Brilliant Spider, Březina |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jbb
|
Zaslal: 4.10.2011 0:37 út Předmět: |
|
|
Toššš, děkuji za pochvalu...
Sypu si elektrárenský popílek na hlavu, skutečně na většině dostupných zdrojů je zkratka vedená jako kanónová... Asi jsem se tak zabral do unikátnosti tohodle kousku v kontextu sedmdesátých let (druhá taková jediná kolová byla ta jihoafrická, vše ostatní bývalo na pásech), že jsem nějak přání nadřadil realitě. A do teďka jsem si toho nevšiml. Doufám, že je to jediná chyba, kterou najdete...
Co se týká jiných států, pak předpokládám, že v zelené se dodávaly i do PLR a zřejmě i gardové jednotce SA na našem území. Leč foto ani kresby nemám. Ovšem vystřihovánka je na to připravena, takže pokud dodáte kresby a půjde jen o dokreslení cizích znaků, tak to samozřejmě rád udělám a dám k volnému stažení. Nicméně bez podkladů jsem si netroufl nic vymýšlet a přidávat k modelu, nejsem nadán dostatečnou drzostí (fantazií?) _________________ Situace je nadmíru výtečná... [Ignor Němec, letní primátor] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jarek
|
Zaslal: 4.10.2011 9:46 út Předmět: Dana |
|
|
To je jen dobře a ku prospěchu věci... Nemám rád sci-fi...
ps s tím elektrárenským popílkem bych to nědělal...
V 70 tých letech se přidával do ''černých'' panelů a dobrotu to rozhodně nedělá..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Raven

Založen: 16.10.2011 Příspěvky: 63 Bydliště: Javorník ve Slezsku
|
Zaslal: 24.10.2011 18:04 po Předmět: |
|
|
Tak já se přiznám, že když jsem tenhle model viděl poprvé na vystrihovanky.cz...musel jsem se jít projít abych se uklidnil...teď když vidím tady více fotek, asi se půjdu projet...a až přijedu, okamžitě si ji objednám a zvážím, co budu stavět dřív...tohle nebo PV3S Valník od PKG ??? Ksakrůůůůůůů  _________________ Rozestavěné :
PV3S ČSLA valník PKG
Hotovo :
Admiral Graf Spee - GPM
SdKfz. 250/3 Greif - GPM
German Flak 20mm - ABC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jarek
|
Zaslal: 24.10.2011 18:15 po Předmět: dana |
|
|
já nechci dělat reklamu ale stavěl bych d..u ... přeber si to jak chceš.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Raven

Založen: 16.10.2011 Příspěvky: 63 Bydliště: Javorník ve Slezsku
|
Zaslal: 24.10.2011 18:20 po Předmět: |
|
|
Že by??? Asi jo...každopádně už je objednaná...tak uvidíme...akorát mě medí PKG...V3S jsem objednal už ve středu, je skoro úterý a model nikde??? _________________ Rozestavěné :
PV3S ČSLA valník PKG
Hotovo :
Admiral Graf Spee - GPM
SdKfz. 250/3 Greif - GPM
German Flak 20mm - ABC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TOm.a.s.h.

Založen: 11.10.2008 Příspěvky: 371 Bydliště: Slezské Rudoltice
|
Zaslal: 29.12.2011 1:41 čt Předmět: |
|
|
V momentálním záchvatu vzteku nemám nervy zakládat vlastní vlákno stavby (bylo v plánu), ale takhle zesmolit tak jednoduché díly. Nechápu jak to betatesterovi mohlo ujít? Mě to bohužel napadlo proměřit až jsem to slepil a totálně to nesedlo - tzn. totálně posmolené díly které jsou dost vidět...
Konkrétně: Z dílů 4i a 4h se má sestavit malý celek na zasobní "hylzny", ale není tam jedna chyba, ale minimálně tři v rozsahu více než 1mm což u dílů téhle velikosti znemožňuje jejich normální sestavení beze ztráty nervů. Díl 4h (vnitřní část celku) je min. ve třech místech rozměrově až o 1,2mm menší než vnější část. Fakt mě to vytočilo. Pochopil bych to u tvarově náročných celků, ale u takové prkotiny která nejde posmolit ani s pravítkem?
A co na to betatester?
EDIT: Tak se zdá (podle SZ od podobně postiženého) že některé modely od doktora (konkrétně ještě Dampr) jsou postižené jinými chybami ale podobného ražení! Nesedíci plochy podlepů, úchyty motoru u dampra - údajně až 3mm! Doteď jsem žil v představě o přesnosti modelů Ripper-Works, ale zdá se že ne? K čemu jsou teda betatesteři a testovací modely? A pokud ne u nich tak kde je chyba? A co takhle nějaké opravné sety alespoň? Protože odmítám investovat dalších 300,- jenom proto abych mohl opravit něco co jsem neposmolil já! Jsem rád že vychází hodně nádherných modelů, ale pokud půjde kvalita dolů tak jsem pro radikální ubrání tempa... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L 3000

|
Zaslal: 29.12.2011 13:50 čt Předmět: |
|
|
Zdravím,no Kolego Patlale koukám dost drsná kritika se zájmem jsem si přečetl (několikrát) tu chybu o které píšeš...
Mohl by jsi sem hodit foto pro lepší názornost ,aby jsme si to všichni trochu představil dík  _________________ http://www.papirovemodelarstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=8720 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miloš D.

|
Zaslal: 29.12.2011 13:59 čt Předmět: |
|
|
To TOm.a.s.h.": mohl by jsi prosím upřesnit o který model "dampra" od RipperWorks se jedná????
TOm.a.s.h. napsal: |
Tak se zdá (podle SZ od podobně postiženého) že některé modely od doktora (konkrétně ještě Dampr)....... |
Díky, mám trochu obavu zda mi nějaký model od RW neutekl  _________________ Aktuálně: Lokomotiva 422.002
Hotovo:Zvonice - Lipník, Parní lokomotiva 423.001 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedatruhlar

|
Zaslal: 29.12.2011 14:01 čt Předmět: |
|
|
tuším že je řeč o dozeru,ale tvrdit to nechci a nemohu _________________ před dokončením: kostel v Kochlovicich
příprava : WR 360 Modelik
rozděláno:SM42-999 GPM
odloženo:SA-6 KUB ANGRAF
hotovo : e 514 a mnoho dalších
-------------------------------------------------------
"Bijte je pražákéééé, hanba Sparta!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miloš D.

|
Zaslal: 29.12.2011 14:03 čt Předmět: |
|
|
no nepleťme si dojmy a pojmy, dozer a dampr je hóóódně velký rozdíl a mají společné jen to že začínají oba na písmeno "D" a jsou ze stejného oboru _________________ Aktuálně: Lokomotiva 422.002
Hotovo:Zvonice - Lipník, Parní lokomotiva 423.001 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pipiroha

|
Zaslal: 29.12.2011 14:05 čt Předmět: |
|
|
Hmmm, Hmmm taky moc nevím o čem je řeč (souhlas s L 3000)...
Jo a tím demprem myslíš co?  _________________ Fantazii se meze nekladou...
|
Návrat nahoru |
|
 |
vojta78
|
Zaslal: 29.12.2011 14:17 čt Předmět: |
|
|
Též bych prosil o foto konkrétní chyby na "DANĚ". Mám letos v plánu ji stavět a jsem zvědav, co betatester přehlédl. _________________ Rozestavěná: TATRA T815 VT 26 265 8x8.1R
Na stole T815 ER45 16230 4x4.1/55T (SOT) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TOm.a.s.h.

Založen: 11.10.2008 Příspěvky: 371 Bydliště: Slezské Rudoltice
|
Zaslal: 29.12.2011 15:12 čt Předmět: |
|
|
Omluva za te "dampr". Má jít o Dozer. Nějak jsem nad tím moc nepřemýšlel.
Fotky chyb. Jde o díly 4i a 4h. Tohle při stavbě nejde přehlédnout!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pipiroha

|
Zaslal: 29.12.2011 15:25 čt Předmět: |
|
|
Takže ty černé čáry jsou vlastně křivé-chápu to dobře?...  _________________ Fantazii se meze nekladou...
|
Návrat nahoru |
|
 |
|