Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aki

|
Zaslal: 8.10.2011 22:35 so Předmět: Kostel sv. Jakuba v Libiši / O. Hejl / 1:150 |
|
|
i tenhle kostelík čekal pěkných pár měsíců na křížky... až bude dřevěná podložka, doladím ještě trochu terén a udělám lepší fotky...
stavba naprosto pohodová, všechno sedí, jak má...
pohrál jsem si s korouhvičkou - loni jsem si ji osobně vyfotil, v Corelu podle fotky nakreslil kohouta a napotřetí se mi ho podařilo obstojně vyříznout následně jem ho přepůlil, odříznul pár desetinek mm (šířka drátu), přilepil ty půlky hranou k drátku proti sobě a přetáhnul vteřiňákem. myslím, že na tu velikost to nedopadlo zas tak zle...
 _________________ MOJE GALERIE
některý ženský jsou strašně dětinský... nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila všechny moje lodičky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aki

|
Zaslal: 11.12.2011 12:16 ne Předmět: |
|
|
udělal jsem pár slušnějších fotek...
 _________________ MOJE GALERIE
některý ženský jsou strašně dětinský... nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila všechny moje lodičky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
štefíno

|
Zaslal: 11.12.2011 12:27 ne Předmět: |
|
|
Tak ten kohout mě dostal Moc pěkný. _________________ Co je malé, to je milé a v po...ličce roztomilé
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bakulda

|
Zaslal: 11.12.2011 14:02 ne Předmět: |
|
|
Krásně slepeno a ukázkově nafoceno. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Bitter
|
Zaslal: 11.12.2011 14:02 ne Předmět: |
|
|
Tak to je dost dobrá práce
Smekám. _________________ Čum sem, čum tam. Já taky čumím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
talien
|
Zaslal: 26.1.2012 14:04 čt Předmět: moc pěkný |
|
|
říkal jsem si, že sem dám do fóra svůj vlastní výtvor... ale teď si nejsem jist, jestli by to tu nedělalo spíš ostudu Moc pěkná práce! A navíc skoro od domova  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aki

|
Zaslal: 27.1.2012 14:22 pá Předmět: Re: moc pěkný |
|
|
talien napsal: |
říkal jsem si, že sem dám do fóra svůj vlastní výtvor... ale teď si nejsem jist, jestli by to tu nedělalo spíš ostudu Moc pěkná práce! A navíc skoro od domova  |
díky pokud bys byl stejnej masochista, jako já, a chtěl zkusit taky vyřezat toho kohouta, můžu ti ho poslat nakreslenýho jináč tady už nový vlákno nezakládej, brzy se to tu zamkne. bylo vytvořený nový fórum tady:
http://www.papirovemodelarstvi.cz/phpBB3/index.php _________________ MOJE GALERIE
|
Návrat nahoru |
|
 |
|