Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
spida Moderátor

|
Zaslal: 23.8.2010 21:51 po Předmět: |
|
|
Věř mi že ten rozdíl by byl opravdu obrovský. Jednak při klasickém slepování budeš muset každý díl 2x podlepit a pak ještě slepit k sobě a pak stejně podlepené hrany zase retušovat stříbřenkou. Navíc bude opravdu duležitá přesnost zpracování, aby všechno sedělo jak má. Kdybych to měl odhadovat časově tak minimálně 15 hodin ušetřené práce, ale samozřejmě to nikomu nenutím a proto jsem si dal i hlasování, abych zjistil jestli by o to byl zájem _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 29.8.2010 11:49 ne Předmět: |
|
|
Jak si tak rozkládám dafíka, tak zjišťuju, že mám spostu detailů nedořešených a tak musím ještě kreslit a vymýšlet. Co se týče přední nápavy, tak ta by měla fungovat asi takto. Ze servo řízení půjde táhlo na kterém je umístený první tlumič řízení, který pokud budete chtít aby vám model zatáčel, bude muset být funkční. Dale pak je spojovací tyčí spojený se zatáčecím mechanizmem levého kola. Ten je propojený tyčí s pravým kolem na kterém je druhý tlumič řízení. Brzdiče s destičkami budou pevné a brzdový kotouč se bude točit. Na to se pak nasadí ráfek s pnojmatikou.
detail přední nápravy. Opravdu chcete abych to vydal?
|
 |
Brzdic Moderátor

|
Zaslal: 29.8.2010 16:44 ne Předmět: |
|
|
S takovou to už nebude jen o dvou stránkách návodných kreseb.
Jen tak dál, vypadá to betelně, jen nazpomen že to bude 1:32. Aby se to dalo slepit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 29.8.2010 17:47 ne Předmět: |
|
|
Když šla slepit ta doktorova nová tatra, tak tohle půjde určitě. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
semtamtuk
|
Zaslal: 16.10.2010 0:35 so Předmět: |
|
|
Tento skvost a Totálka 8x8, to by mohly být hezké Vánoce. _________________ semtamtukni a třeba se to podaří |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RZP
|
Zaslal: 19.10.2010 20:31 út Předmět: l |
|
|
Ano souhlasim s kolegou,co ty na to Spido |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 19.10.2010 21:51 út Předmět: |
|
|
Taky souhlasím. to by bylo  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mařka
|
Zaslal: 23.8.2011 12:51 út Předmět: |
|
|
Ahoj spiďo tak jsem doufal že si už říznu do turbotwina ale pořád nic.
Kdy se dočkáme tvé vystřihovánky. Mařka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 24.8.2011 17:59 st Předmět: |
|
|
kdyby jsi sledoval pořádně můj web tak se to dozvíš  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 13.1.2012 1:23 pá Předmět: |
|
|
Tak po dlouhé době zase malá zmínka o tomto modýlku. V současné době probíhá beta test tohoto modelu. Testr už má většinu toho nejtěžšího na stole a já při tom dodělávám zbytek. Jen si vás dovoluji upozornit, že slepit to auto bude maso a takto složité modely dělat nechci, protože je u nás jen málo lidí co to daj, Ale na druhou stranu to bude taková moje vlajková loď. Na fotce jen taková malá ochutnávka ze stavby
foto by betatestr _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomys Moderátor

|
Zaslal: 13.1.2012 9:03 pá Předmět: |
|
|
Musím souhlasit.Co sem viděl mi stačí. Takovejch dílů. Masochisti budou jásat. _________________ This is SPARTA !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aki

|
Zaslal: 13.1.2012 11:06 pá Předmět: |
|
|
a co to udělat jako třeba Milan Bartoš u domečků? má ve šmikajdě u složitějších pasáží alternativní zjednodušený díly, takže záleží na každým modeláři, nakolik si věří... když už se s tím děláš, tak aby to nebylo jen pro pár bohem vyvolených jedinců  _________________ MOJE GALERIE
některý ženský jsou strašně dětinský... nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila všechny moje lodičky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 13.1.2012 13:21 pá Předmět: |
|
|
No u domečků což jsou ve své podstatě jen krabičky je to asi jednoduché ale nevím jak by jsi chtěl zjednodušit nápravu aby vypadala tak jak ma vypadat. A zadruhé nemůžu zjednodušit jen něco, protože ten model je velmy složitý jako celek, kdybych kreslil nové jednodužší díly tak by mě model jednou takovej rozsah _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vrbka

Založen: 10.1.2011 Příspěvky: 71 Bydliště: Žatec,origo Havlbroďák
|
Zaslal: 14.1.2012 13:43 so Předmět: |
|
|
To aby jsi přepracoval stupnici složitosti za současných pěti na minimálně desetistupňovou.  _________________ "Vojáci vydržte"...- )Saša Vondra-ministr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spida Moderátor

|
Zaslal: 26.1.2012 15:17 čt Předmět: |
|
|
Pokračování tohoto příběhu najdete ZDE _________________
 |
|