|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Radim - PMHT
|
Zaslal: 6.10.2011 8:32 čt Předmět: |
|
|
Pěkná stavba a na tvoji obhajobu přídávám jedno foto pro upřesnění.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pospa
|
Zaslal: 21.11.2011 1:59 po Předmět: |
|
|
Tak jsem zas o něco postoupil... Dodělal jsem tělo nástavby a vnitřky skříní.
Když už jsem dělal vnitřky skříní, bylo mi líto nechat je prázdné. Začal jsem tedy stavět stavět i hasičské vybavení od RipperWorks...
Problém nastal v momentě, kdy jsem měl vybavení umístit. Nenašel jsem moc podkladů, navíc police a šuplíky jsou asi variabilní a s opravdovým autem mi jejich poloha na modelu nesouhlasila. Vzdal jsem to a snažil jsem se tam po svém toho umístit co nejvíc. Snažil jsem se o nějakou logiku, ale je to vážně jen moje fantazie... Hold, sanitek mám u školy dost, ale hasiče žádné
Na poslední fotce je vidět kam jsem hodil jakési páčidlo. Pak mi došlo, že by to v tomhle prostoru asi dost lítalo, ale už to bylo přilepené.
Pak jsem nevěděl co s tím horním šuplíkem... Nevím, co by do něj mohlo patřit, ale napadlo mě, že vzhledem k umístění, spíše nějaké ne moc používané a náhradní předměty. Tak jsem tam dal obal na protichemický oblek, pouzdro a klíč, možná ještě doplním baterkou, co mi zbyla
Možná jste si všimli, že jedna police v levém boku chybí a že jsem taky upravil výšku některých šuplíků - to kvůli tomu, aby se tam vešly ty velký věci jako ventilátor a generátor. Vybavení model celkově oživí a moc mu sluší. Ještě to nemám přilepené, ale takhle se mi to celkem líbí. Jsem zvědav, co tomu vytknou oboru znalí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pospa
|
Zaslal: 3.1.2012 17:54 út Předmět: |
|
|
Tak už před Vánocemi jsem Tatru dokončil a až teď nafotil.
Od minule mi chyběla střecha..
A takhle to celé dopadlo...
Chyby tam jsou, ale celkem jsem s výsledkem spokojený. K Vánocům jsem dostal další modely, tak zřejmě brzo začnu něco nového...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kovář

|
Zaslal: 3.1.2012 21:05 út Předmět: |
|
|
Máš to moc hezky postavené, čistá práce. Gratuluju. _________________ Na stole:PzKpfw IV Tiger I
Hotovo:Sd.Kfz. 250/3 Greif
MOJE GALERIE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
V.E.N.A.

Založen: 4.4.2008 Příspěvky: 448 Bydliště: Vysoké nad Jizerou
|
Zaslal: 3.1.2012 21:07 út Předmět: |
|
|
Také se mi líbí!! _________________ Všechno se člověk jednou naučí, jen to chvíli trvá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vojta S

Založen: 31.12.2008 Příspěvky: 297 Bydliště: Jablonné Nad Orlicí
|
Zaslal: 3.1.2012 22:15 út Předmět: |
|
|
Pěkné! _________________ Na stole Mi-17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
štefíno

|
Zaslal: 3.1.2012 23:30 út Předmět: |
|
|
Taky mě to jednou čeká. Pěkná páce  _________________ Co je malé, to je milé a v po...ličce roztomilé
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rybak

|
Zaslal: 4.1.2012 10:03 st Předmět: |
|
|
Nádhera _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|