|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aki

|
Zaslal: 9.12.2011 10:28 pá Předmět: |
|
|
jééééé to je bobma nějak ale nemůžu najít u týhle šmikajdy downloadovej čudlík, nemoh by mi to někdo poslat taky na mejla? je to naprosto dokonalej vánoční dárek pro nespavce (aki@email.cz) předem díky převelice  _________________ MOJE GALERIE
některý ženský jsou strašně dětinský... nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila všechny moje lodičky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rebel8

|
Zaslal: 9.12.2011 13:41 pá Předmět: |
|
|
Návod na stažení:
Na hlavní stránce paperpino jsou jednotlivé články a modely řazeny pod sebou.
Kliknete na název článku a otevřete stránku s daným modelem.
U obrázku slepeného modelu je malá ikonka v podobě šedivé krabice na kterou pořád ukazuje červená šipka.
Klikněte na ikonku a tak si stáhnete model.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hukot16

|
Zaslal: 10.12.2011 9:53 so Předmět: |
|
|
Přišlo Mahdy. Děkuju.. Přišlo mi toho i víc. Tak děkuji všem!
A model už je cca 3 dni postavený.. A je to paráda.. Každýmu co jsem to ukázal si stím hned začli hrát s úsměvem.. Jak málo papíru stačí k tolika radosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martinus

|
Zaslal: 20.12.2011 11:50 út Předmět: |
|
|
I já se přidám se svým výtvorem, snad nevadí, že to plácnu sem, připadá mi zbytečné zakládat nové vlákno
Model jsem slepil jako dárek k vánocům pro manželku, měl jsem to časově tak akorát. Jak správně poznamenala moje ségra, jediným problémem tohoto modelu je, že: "Tou klikou ale budeš muset točit ty"
A tím bych měl pro tento rok "odlepeno", už začínám pociťovat modelářský syndrom vyhoření, takže přes vánoce dám relax u nějaké dobré PC hry a v lednu nástup zpět na Jupiter  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filip M.

|
Zaslal: 20.12.2011 19:39 út Předmět: |
|
|
citace: |
A tím bych měl pro tento rok "odlepeno", už začínám pociťovat modelářský syndrom vyhoření, takže přes vánoce dám relax u nějaké dobré PC hry a v lednu nástup zpět na Jupiter  |
Hmm, tak tohle cítím už delší dobu Ale stačí pohled na doktorovu Tatru a je to pryč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|