|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aleš
|
Zaslal: 7.8.2011 15:32 ne Předmět: Red Bull RB5/ Free, Tomi/ 1:24/ M. Webber |
|
|
zdravím všechny
po jordanu jsem si chtěl slípnout něco novějšího. tak jsem sáhl po tomto nádherném kousku od Tomiho. Snad slepit půjde i bez návodné kresby a návodu nastahoval jsem si dost fotek, tak podle nich to snad zvládnu
na fotkách je doutník silně vrtulovitý, ale je to tím, že nemá ještě zespodu nic přilepeno, žádnou podlahu, ani spodek čumáku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marlboro
|
Zaslal: 7.8.2011 18:36 ne Předmět: |
|
|
Přeju hodně štěstí ke zdárnému dolepení tohoto modelu a poprosil bych o co nejvíce fotek, aby ostatní co model budou lepit měli kde podívat co kam patří. Byl bych jeden z nich co by tvou stavbu bral jako předlohu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
makr
|
Zaslal: 12.8.2011 21:12 pá Předmět: RB |
|
|
A já pravděpodobně budu druhej nebo třetí....  _________________ Nic není dokonalé. Všechno se dá vylepšit...Ale i zkazit..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aleš
|
Zaslal: 12.8.2011 21:23 pá Předmět: |
|
|
stavba jde strašně pomalu. model je náročný, protože je jednak bez návodné kresby, která by usnadnila práci, a také je model konstrukčně řešen z mnoha menších dílů, takže se hlavní trup neustále kroutí a je problém dodržet geometrii. část pro uchycení zadního křídla budu předělávat už potřetí
fotky dodám až zítra večer, jelikož jedu za pár hodin pryč ale pomohl jsem si při lepením výrobou 3 žeber z kartonu v oblasti napojení špice vozu, za kokpitem a za převodovkou. dále jsem vyřezal dno monokoku podle tvarování na podlaze. lepilo se to trošku líp, tak uvidím, jestli se mi to podaří dotáhnout do zdárného konce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marlboro
|
Zaslal: 12.8.2011 21:27 pá Předmět: |
|
|
Aleši držím palce a hlavu vzhuru těmi žebry se snaž pomoct ja i u toho Sauberu co dělám si tak pomáhám. _________________ kouříte? Klidně kuřte dál. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aleš
|
Zaslal: 17.8.2011 20:18 st Předmět: |
|
|
sice se zpožděním, ale přidávám slíbené fotky na fotkách jsou barvy víc do modra, trošku to zkresluje. žebra mám už zalepená podlahovými díly, ale tak snad půjde něco vidět
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|